200 dagen Daan

Indoor family shoot / Gezinsreportage

alles
is
liefde
is
alles

Het is een stralende dag in mei, 2018, wanneer ik Rob en Laura mag fotograferen. Al een eeuwigheid zijn ze samen. Het is niet zomaar dat ze voor mijn camera staan, want Laura is stralend zwanger van hun eerste kindje. We maken prachtige, dierbare foto’s en fantaseren ondertussen over wie er toch in die buik groeit…

Dat blijkt hun prachtige zoon Daan te zijn, die ze zo’n 6 weken later mochten omarmen. Een aantal maanden later vroeg Laura mij of ik ze opnieuw wilde fotograferen, deze keer als gezin van drie. Ik sprong een gat in de lucht, omdat één: ik het fantastisch vind om mensen opnieuw voor mijn camera te hebben, zeker in het geval van gezinsuitbreiding. En twee: kindjes van een aantal maanden oud zó leuk zijn om te fotograferen! Het nieuwe gezinslid draait al even mee met z’n papa en mama, er is rust, het kindje heeft al echt een eigen koppie en er is zoveel interactie! 

Ik kom erachter dat op de dag van de reportage Daan precies 200 dagen oud is. En och, wat een heerlijk vrolijk ventje: hij en zijn duim zijn onafscheidelijk, zijn ogen dromerig en met zijn lach pakt hij je meteen in. Rob en Laura zullen het nog lastig krijgen met ‘nee’ zeggen als ie wat ouder is… 😉 

Ik heb enorm genoten van deze ontspannen reportage in hun fijne huis in Zutphen, waarbij ik een ochtend met ze mee mocht gluren. En wat ben ik blij dat ik een aantal prachtfoto’s met jullie mag delen! Geniet van deze liefdevolle en warme beelden van Rob, Laura en Daan.

Cedric en Amanda Terug naar overzicht 200 dagen Daan