Fabian, Naomi, Noa & Mex

Indoor family shoot / newborn

Speak to your children as if they are the wisest, kindest,
most beautiful and magical humans on earth, 
for what they believe is what they will become.
– Brooke Hampton

Het is begin 2004 en ik hoor Naomi –destijds 15 jaar jong- tijdens een les streetdance zeggen: Ik vind iemand leuk! Dat bleek Fabian te zijn. Nu, 13 jaar later, zijn ze al een aantal jaren getrouwd en niet meer met z’n tweetjes, maar met z’n viertjes!

Wanneer ik binnenstap in hun gezellige huis in Twello, valt er meteen een deken van liefde en warmte over me heen. De bijna drie jarige Noa –een kopietje van haar mooie mama- neemt me mee in haar fantasiewereldjes. En dan ontmoet ik ook haar broertje Mex, die acht dagen geleden geboren is. En zoals iedere keer wanneer ik zo’n klein minimensje zie, ben ik weer verrast door hoe klein ze dan nog zijn.

Lieve Fabian, Naomi, Noa en Mex. Ik vond het heerlijk om jullie te fotograferen, want wat een prachtig, warm en liefdevol gezin zijn jullie. Dat was voor mij intens voelbaar en ik heb ervan genoten daar even onderdeel van te zijn. Dank jullie wel!

Fleur & Lieneke Terug naar overzicht Maarten & Natalie