Rolf & Melanie

Happy with Yoga

The very heart of yoga practice is
abhyasa – steady effort in the 
direction you want to go.
– Sally Kempton

Soms wanneer je mensen ontmoet, is de klik er meteen. Die was er ook met Rolf en Melanie, toen ik in 2016 bij een yogaworkshop die ze gaven, op de mat stapte. Het begin van mooie samenwerkingen, heerlijke gesprekken en hele gezellige ontmoetingen. Ik vind het fantastisch dat ik regelmatig in opdracht voor hun bedrijf Happy with Yoga mag fotograferen.

Rolf en Melanie zijn beiden (RYT 500) Hatha Vinyasa Yoga docenten. Melanie is daarnaast ook (RYT 200) Yin Yoga docent en Rolf houdt zich naast yoga veel met Mindfulness en de Wim Hof (Iceman) Methode. Ze omschrijven zichzelf als twee ‘down-to-earth’ Yogi’s met als missie zoveel mogelijk mensen inspireren het beste in zichzelf naar boven te halen door Yoga. Dit is ook hoe ik ze heb leren kennen: Als twee onwijs positieve, energieke, open en inspirerende mensen.

Ze hebben samen een leven opgebouwd waar ze samen van droomden: ongebonden aan een vaste plek, veel reizen, verbinding met andere mensen en leven vanuit heelheid, waarbij het werken niet voelt als werken maar ‘gewoon’ als leven! Op hun blog www.happywithyoga.com schrijven ze over yoga en deze levensstijl. Ze geven workshops en organiseren retreats in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld België, Portugal, Bali en Fins Lapland. Daarnaast ontwikkelden ze o.a. een online Yoga Nidra programma. En oh, ze hebben nog zoveel meer mooie plannen voor de toekomst!

Ik ben dankbaar dat ik deze lieve mensen heb leren kennen. Het is zo fijn om mensen om je heen te hebben die op een eigen manier in het leven staan, waarmee je ervaringen kunt delen en waarvan je kunt leren. Rolf en Mel, ik heb bewondering voor jullie en kijk uit naar nog veel meer moois!Mark & Aafke Terug naar overzicht Mikel, Germa & Guusje